Sunday, 5 June 2011

"Aerol buat contest semudah 123,siapa nak serta click sini"


  • Ini syarat2 nye..
  • Okeyh,cara nak join contest aerol ni mudah sahaja syarat-syarat  dia,

    : follow blog aerol ni,jika korang nak tahu update semasa ke semasa lah ,kalau tak sudi tak apa

    : tag lr beberapa rakan,1orang pun sudah cukup dah,yang penting orang yang korang tag tu active dalam blog :D.

    :pastikan linkkan contest ni pada entry contest korang yea.

    :kalau dah buat entry tentang contest ni,jangan lupa tinggalkan link contest tu dikotak komen ini yea..
  • Huh... Mmg Semudah 1 2 3 kan??...
  • Soo Aien tag...



2 comments:

amiraliyana said...

salam. di tag GA ni

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/contest-kami-kaki-blogging.html

Aerol Hafiezi said...

aerol datang check ketas jawapan :P